MOK-kártya orvosok számára

Jelentős kedvezményeket biztosít az OTP Bank

[V.J.] publikálva: 2016-11-18 14:54:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Egy éves előkészítő munka után a Magyar Orvosi Kamara és az OTP Bank együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy az orvosok jelentős mértékű kedvezményeket tudjanak igénybe venni a minőségi banki szolgáltatások területén.


A Magyar Orvosi Kamara (MOK) a pénzügyi szolgáltatások területén is segíti tagjait, arra törekszik, hogy a különféle pénzügyi termékek minél kedvezőbb kondíciókkal váljanak elérhetővé a tagok számára. A MOK ennek érdekében hozta létre a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft-t. Az orvosoknak szóló biztosítások bevezetése után az ország piacvezető bankjával kötött megállapodás a következő nagy lépés a tagoknak nyújtott kedvezmények sorában.

Több hónapos előkészítő munkát követően a napokban Platina Munkáltatói Együttműködési Megállapodást kötött a Magyar Orvosi Kamra és az OTP Bank. A kedvezmények igénybevételével a lakossági bankszámláknál és a lakástakarék szerződéskötésnél is jelentős megtakarítást érhetnek el a kamarai tagok, de a hiteltermékek esetében is kedvező ajánlatok érhetőek el. Az együttműködés a jövőben kiterjed a vállalkozói szolgáltatásokra is, erről hamarosan tájékoztatják majd az ügyfeleket.

A lakossági bankszámlák esetében a hitelintézet nem különbözteti meg a régi és új ügyfeleit, mindkét ügyfélkör részére biztosítja a számlavezetési díjkedvezményeket. Az OTP Bank széles termékválasztékának köszönhetően a rezidens és a már több éve praktizáló orvosok részére is biztosít előnyös számlavezetési szolgáltatást. Igényeik szerint választhatják az egyszerű számlacsomagokat, de a prémium és privátbanki szolgáltatásokat is.

Az OTP Bank egy egyedi MOK kártyaképpel ellátott, elektronikus vagy dombornyomott kártyaként is igényelhető bankkártyát bocsát ki a Kamara tagjai számára. A kártyákkal természetesen igénybe vehető a bank által tavasszal indított OTP Kedvezményprogram is, így a szerződött partnereknél végrehajtott kártyás vásárlásokat követően különböző mértékű visszatérítést kapnak a kártyabirtokosok.

A lakáspiacon tapasztalható erőteljes élénkülés pozitív hatással van a hitelfelvételi kedvre is, így az OTP Bank a kedvezményes termékek körébe bevonta a lakás és jelzáloghitel termékeket is. A hitelek induló költségeinek 50 - 100 %-os (a hitel összeghatárától függően) elengedése a kamarai tagok részére jelentős engedményt jelent, legyen szó a lakásépítésre, vásárlásra, felújításra igényelt hitelről.

A kétoldalú megállapodás tartalmazza azt is, hogy az OTP Lakástakarékot számlanyitási díj nélkül tudja megnyitni a kamarai tag, amennyiben számláját a banknál vezeti, vagy bankszámlát nyit és munkabér, jövedelem vagy nyugdíj átutalását az új számlára irányítja. A kedvező hozamú lakáscélú megtakarítás így még vonzóbbá válik az orvosok részére.

Amennyiben az orvosnak gyorsan ingatlan fedezet nélküli hitelre lesz szüksége, az OTP Bank személyi kölcsöne 1 százalékos kamatkedvezménnyel lesz elérhető a számára.

A megállapodás értelmében minden kamarai tag, aki él a banki kedvezményekkel és igénybe veszi a Platina Munkáltatói Számlacsomag biztosította lehetőséget, a bank honlapján keresztül évente egyszeri alkalommal 24 ezer Ft értékű OTP Travel bont igényelhet, amelyet az utazási irodában megrendelt utazások kifizetésekor használhat fel.

A teljes kedvezményrendszert a MOK tagjai, valamint a Kamara és az általa alapított vállalatok munkavállalói vehetik igénybe. Az orvosnak nem kell mást tennie, mint kamarai kártyájával vagy a Kamara igazolásával felkeresnie valamelyik OTP bankfiókot, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ajánlatokról. Természetesen az Orvosi Kamara erre szakosodott szervezete, a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. is készséggel nyújt információt a tagok számára.

 

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
Pingvinfiókák vesztek ezerszám a vízbe
Eltűnt a világ második legnagyobb kolóniája
PÉNZTÁRCA
Egymilliárdot nyomnak Hollókőbe
Gasztroélmények és megújult vár
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
71 évesen egy hordóban szelte át az óceánt
Két üveg bort is vitt magával
RECIKLI
Luxushotelek ingyenes ajánlatai
Karantén alatt ez is más

Itt jártunk: Uganda

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.04.26. 18:35 Világszám - Inforádió
Firenze
2024.04.27. 10:05 Világszám - Inforádió
Siena
2024.04.28. 10:35 Világszám - Inforádió
Firenze ism.
Közösség
Nap lánya

Ilyenek a viking nők

Szófelhő / Archív
--