Furcsa mondatokat mond

2016-09-09 01:01:00 superadmin

hírkép

A Home Made Asia nevű formáció Magyarország egyik legnépszerűbb ázsiai zenéket képviselő csapata, akik táncos és énekes produkciókkal, videókkal mutatják be a távol-keleti pop-kultúra legjavát.



A 18 éves Min a Home Made Asia egyik legaktívabb tagja, aki idén már nem csak táncosként, a HMA második generációjának, a Next Generation csapatának mentoraként is közreműködik. Ő készíti fel az új táncosokat egyes koreográfiákra, táncokra. Számára olyan boldogság a tánc, ami által megmutathatja milyen ember. Min a HMA 4DivaS és az HmAxX nevű alcsapatainak tagja.

"Számomra a csapat olyan emberek csoportja, akik ismernek és szeretnek, együtt fejlődünk valamivé, ezáltal olyanok, mint a testvéreim. Engem Ázsiához valami ősi erő vonzz."

"A hétköznapokban sokat gondolkodom, nevetek, eszem, szeretem a barátaim, táncolok, utazom, a kiscicámmal foglalkozom. Célom, hogy minél több vágyamat valóra váltsam, és segítsek másokat is, hogy sikerüljön nekik. Gasztroturista szeretnék lenni, valamint a tánccal és a fotózással foglalkozni, vagy stylist munkákat csinálni. Néha kicsit túl sokat álmodozom, könnyen sírok és könnyen nevetek."