Mindene a kávé

2016-09-08 01:01:00 superadmin

hírkép

A Home Made Asia nevű formáció Magyarország egyik legnépszerűbb ázsiai zenéket képviselő csapata, akik táncos és énekes produkciókkal, videókkal mutatják be a távol-keleti pop-kultúra legjavát.



Az alig 17 éves fiatal táncoslány szereti a tréfát. A tánc közben olyan megmagyarzáhatatlan érzéseket kelt benne, amit semmi más, még a kávé sem. A D2D alcsapat tagja.

"Számomra felszabadulást, szabadságot jelent. Ekkor érzem a leginkább azt, hogy élek. Ennek az érzésnek a függőjévé, rabjává váltam, és azt hiszem, már nem tudnám abbahagyni. Enélkül mér nem lennek az, aki."

Hana számára a csapat a családot, barátokat és a szeretet jelenti. Rendszeresen együtt töltenek időt a próbákon és fellépéseken kívül is.


"Ázsiában mindig fel lehet fedezni valami újat, amitől meg inkább megkedvelsz egy-egy országot. Nem szokványos, új, más, különleges."

A jövőre nézve rengeteg tervem van, ha esetleg nem úgy alakulnának a dolgok, ahogyan elterveztem. A fő célom, hogy táncolhassak, később pedig fotózni szeretnék. Azért, hogy az álmaim megvalósulhassanak, igyekszem minél többet megtenni. Néha talán túl hangos, idióta lány vagyok, tele szeretettel.