Imádja a vizet és a medvéket

2016-09-03 01:01:00 superadmin

hírkép

A Home Made Asia nevű formáció Magyarország egyik legnépszerűbb ázsiai zenéket képviselő csapata, akik táncos és énekes produkciókkal, videókkal mutatják be a távol-keleti pop-kultúra legjavát.



A 22 éves Fanni nem csak a Home Made Asia táncosa, de egyben koreográfusa is, aki minden szempontból odafigyel a csapat produkcióira. Számára a tánc egy önkifejezés és önmaga megismerése. Cass is részese volt annak az élménynek, amit a Home Made Asia 2013-ban, a K-pop World Festival in Gangwon döntőjén, magyar csapatként élt át. A D2D és az HmAxX alcsapatok tagja.

"Amikor táncolok, akkor egy másik aspektusomat élem meg. Amikor ilyen fiús feszes, kemény táncot táncolok, akkor megjelenik az erőm és a kemény oldalam. Amikor balettozom, akkor a kitartásom, a tűrőképességem és a lágyság egyszerre. A modernnél pedig az elfogadás, élettel való kapcsolat és a szeretet."

 

"A HMA számomra egy olyan csapat, akik segítik és támogatják egymást, nem csak a tánc területén. Lehet egymásra számítani, és el is fogadjuk egymást úgy, ahogy vagyunk. Gondolok itt arra, hogy én egy zárkózottabb és nem egy szívemet kiöntős ember vagyok. De jó, hogy ennek ellenére is ki-ki a maga módján bontogatja a páncélom. Az egy csodálatos dolog, hogy elfogattak vezetőnek, és mondják is, hogy szívesen hallgatnak rám. Ez mindig nagy melegséggel tölt el."

 

A fiatal lányt Ázsia sok oldala vonzza. Szerinte hagyomány és a kultúrát egyensúlyban tudják tartani a fejlődéssel és a technikával. Jelen van a művészet, a precizitás, a profizmus, a kitartás. Ázsia mindig ott van körülötte.

 

"Nagyon sokat dolgozom, hiszen egy kreatív, és hajtós munkát végzek. Televíziós szerkesztő, és újságíró vagyok. Ez egy nagyon érdekes és egyben nehéz munka is, de imádom. Sajnos a munkám mellett nincs sok szabadidőm. Amikor tehetem, akkor alszom, filmet nézek, festek, olvasok. Igazából mindenfélét. A barátaimmal szeretek a szabadban lenni, vagy csajos estéket tartani. Emellett tanulok is, hogy magasra juthassak. Szeretek kutatni a különböző érdeklődéseim után és sokat tanulok róluk.

 

A céljaim az életben elég magasak. Folyamatos érem el a kis apró célokat. Az egyik legfőbb álmom, hogy Dél-Koreában elismert rendező, vagy főszerkesztő lehessek. Egy olyan életszínvonalat tudjak magamnak és a családomnak teremteni, hogy ne kelljen aggódnom amiatt, hogy vehetek e még egy bugyit magamnak."

"Kitartó és küzdő szellem vagyok, akaratos is szoktam lenni. Kicsit szétszórt, és sokszor az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat. Kedvesnek is tartom magam, meg talán cukinak is (legalábbis ezt mondják rám), és meghallgatom az embereket. Imádok alkotni és utálom mikor valami nem sikerül. Érdeklődő vagyok a világ felé."