Nagyon könnyű felidegesíteni

2016-09-01 01:01:00 superadmin

hírkép

A Home Made Asia nevű formáció Magyarország egyik legnépszerűbb ázsiai zenéket képviselő csapata, akik táncos és énekes produkciókkal, videókkal mutatják be a távol-keleti pop-kultúra legjavát.

 



Braun Brigitta a 24 éves táncoslány a HMA kezdete óta, 2012-től a csapat tagja. BreeGth szintén járt Dél-Koreában a csapattal, a K-pop World Festival in Gangwon 2013-as döntőjén, ahol a csapat Magyarországot képviselte. Számára a tánc az életet jelenti, jelenleg a csapaton belül a D2D alcsapat tagja.

"Ez a csapat a második családom, ezáltal nagyon sokat jelent nekem."

BreeGth hátköznapjai civil munkával telnek, illetve párjával tölt időt, aki korábban szintén Home Made Asia tag volt.

"Nagy álmom és célom, hogy egyszer a JYP és a 2PM táncosa legyek, de mivel ez elég nagy álom, ezért ha a realitás talaján akarunk maradni, akkor idővel szeretnék egy saját körmös szalont. Szép családot két gyerekkel."

"Az ázsiai konyha nem az én asztalom sajnos, de ami ázsiai, és szeretem az az illatos omlós csirke. Vidám és nyitott személyiségnek tartom magam. Hajlamos vagyok az enyhe agresszióra, és amilyen hamar dühbe gurulok, olyan hamar le is nyugszom. Szeretek új embereket megismerni, de a névmemóriám sajnos elég pocsék."