Medvelesen Erdélyben

2015-07-10 15:37:00 Sramkó Nóra

hírkép

Idén is lesz fergeteges erdélyi VIP túra augusztus 5-9. között! Nem csupán a csodálatos tájak látványa, és a különleges programok fokozhatják a jó hangulatotokat, de a Príma Primissima díjas újságíró, dr. Kiss Róbert Richard kíséretével garantált, hogy az utazás alatt sem fogtok unatkozni.



A legszebb és legérdekesebb településeket látogatjuk meg. Ilyen például Kalotaszeg, ahol a jó hangulatot az öttagú kalotaszegi zenekar biztosítja majd, illetve Kolozsvár, mely Erdély történelmi központja és legjelentősebb városa.  Székelyudvarhelyen a négy csillagos Gondűző Hotelben szállunk majd meg, ahol ünnepi estén látják vendégül a csoport tagjait. Meglátogatjuk még Erdély leghidegebb városát, Gyergyószentmiklóst is, és különleges nevezetességét a Szent Anna kápolnát, melynek 16 hektáros arborétumában különleges növényeket lehet felfedezni. A Zetalaki víztározót és a Hargitát sem hagytuk ki a programból, a túra utolsó állomása pedig a festői környezetben fekvő Marosvásárhely.

Az erdélyi kirándulás élményekben gazdag, izgalmas programokat kínál az érdeklődőknek. AGyilkos-tó mentén hosszú sétát tervezünk, a vállalkozó szelleműek pedig hajókázhatnak is a fenyőcsonkok között. A környéken páratlan természeti látványosság a Békás-szoros. Itt nem árt majd vigyázni, mert mikor elhagyjuk a forgalmas turistautakat, igazi medvelesre indulunk! Megkóstolhatjuk a székelyek különleges kézműves sajtjait, a helyi söröket és pálinkákat is.

Miben más ez a kirándulás, mint a többi?


- Játékos meglepetésprogramokat is tartogatunk számotokra.
- A társaság utazáskedvelő, intelligens és kedves.
- A buszban van mosdó, üdítők, és gyakoriak a megállók.
- A falusi vendégházakat és a négy csillagos szállodákat egyaránt kipróbálhatod.
- Igazi székely piacokat és boltokat keresünk fel, nem kínai árusokat.
- Nincsenek hajnali felkelések.
- Sok a fakultatív program, mindenki annyin vesz részt, amennyihez kedve van
- Különleges erdélyi ételeket kóstolhatsz meg. Megtapasztalhatod a helyiek bámulatos    vendégszeretetét.

 

Ár: 58.000 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás, szállást és a reggelit is. Az utazást a Kárpáteurópa Travel szervezi.

 

További információk:

Elek Éva

email: elek.eva@helyimedia.hu

Telefon: +36/30/212-8000