Megrohamozták az online tartalomgyártókat

2015-07-06 11:34:00 Karajos András

hírkép

Július 4-én, szombaton a Millenárison rendezték meg Magyarország online tartalomgyártóinak és az ő nézőinek szóló fesztiválját, a második Online Video Stars fesztivált, amelyen több ezer tinédzser vett részt. Magyarország legnépszerűbb online videósait szinte megrohamozták a rajongók az eseményen autogramot és közös képet kérve.



Rengeteg programmal kedveskedett az esemény a videósok nézőinek, minden témában találhattak programot saját érdeklődési körükben. A nagy- és kisszínpadon folyamatos beszélgetős, játékos események és előadások várták a színpad előtt ülő nézőket. Játszottak a gamerek, interaktív videós kvízekben bizonyíthatták tudásukat a videósok és a nézők egyaránt, így az is kiderült, hogy mennyit tudnak egymásról a videósok, és mennyit tudnak a videósokról a nézők.

Nagy sikere volt Dancsó Péter évértékelős felszólalásának és csakratisztitós előadásának, melyben az elmúlt év legnépszerűbb videóit szedte össze. Azt is megmutatta, hogy milyen lenne, ha Bözsi néni, Almási Kristóf és "Zsanett" állat lenne, emellett Puzsér Róbert üzenetét is levetítette a nézőknek, melyben egy édesanyját szidó ironikus mondat hangzott el. A közönség hatalmas nevetést produkált az előadás során, mellyel jelezte, tetszett a monológ.

Az egész napos rendezvényt a Zaporozsec nevű zenekar koncertje zárta.