Keleti harmónia Siófokon

2015-04-13 19:18:00 superadmin

hírkép

A MalaGarden Étterem hosszú évek óta Siófok egyik legkedveltebb, egész évben nyitvatartó éttermeként üzemel. A mai napon átadott 4*superior HotelStars védjegyet Magyarországon a négyszázadik szálláshelyként kapta meg.A tanúsítványt Dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkártól és dr. Niklai Ákos a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökétől vette át Mihók Tamás tulajdonos és ügyvezető.



A modern, távolkeleti hangulatú étterem emeletén működő 6 szobája mellé 2014-ben, egy újonnan megálmodott épületszárnyban került kialakításra további 15 szoba illetve lakosztály. A bővítés eredményeképpen létrejövő 4

superior szálloda megvalósulását az Új Széchenyi terv pályázatán elnyert támogatás is segítette, és 10 új munkahely is létesült.

Dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkár szerint a színvonalas vendéglátás legfontosabb ismérve a minőség folyamatos biztosítása és a vendégek állandóan változó és bővülő igényeinek kielégítése. „Az utazók egyre tudatosabbak és évről évre a magasabb minőségű szállodák közül választanak pihenőhelyet. Itt, a MalaGarden Hotelben egyszerre valósul meg a funkció és a forma összhangja, amely sikeres és vendégekben gazdag jövőt jósol. Az egyes szállodák sikere az egész hazai vendéglátás eredményességét is elősegíti, mindemellett a kormány is támogatja hitelprogram pályázataival a fejlődni kívánó kis- és középvállalkozásokat is.”

A MalaGarden Hotel és Étterem harmónikus építészeti kialakításával és egyedi belsőépítészeti hangulatával olyan egyedi élményt nyújt vendégei részére, amelyek egyszerre hatnak az érzékszerveinkre. A szállodában lépten nyomon fellelhető természetes anyagok (kőburkolatok és plasztikák, trópusi faborítások, kőszobrok) mellett a legmodernebb technológia is helyett kapott, így például okos televíziók, led izzók, eredeti olasz jacuzzi masszázskádak és energiatakarékos gépészeti megoldások szolgálják a vendégek pihenését és egyben a gazdaságos üzemeltetést.

A fúziós konyhát képviselő MalaGarden étteremben egyszerre megtalálhatók a magyaros, a mediterrán és az ázsiai konyha remekei. Az új épületrész földszintjén helyet kapó Mandara Café &Lounge-ban saját készítésű cukrászkülönlegességeket kínálnak. A hotelhez tartozó, a Balaton fölé benyúló privát stég a nyári időszakban exkluzív strandolási helyszínként szolgál a szálloda vendégei részére. A balatoni panorámás wellness részlegen tágas élménymedence, himalájai sótéglával kialakított szaunavilág és autentikus thai masszőrők által végzett keleti masszázsok teszik a pihenést teljessé.