Violet a Világszám zongorista

2015-02-17 11:25:00 superadmin

hírkép

Violet a világon egyedülálló módon a levegőben zongorázott Közép-Kelet Európa legnagyobb újévi koncertjén, a Sportarénában, 13 ezer ember előtt. A üvegzongorás fellépés óriási sikert aratott!



Violet egy olyan zongorán játszott, amely szintén egyedülálló a világon, egy úgynevezett Design Piano-n, amely a XXI. század csúcstechnológiáját felhasználva épült, magyar feltaláló ötlete alapján. A zongora megalkotói egy olyan hangszert szerettek volna létrehozni, amivel újra felhívják az emberek figyelmét a zenére, a hangszerekre, így a zongorára is. Violet a Desig Piano-val már külföldön is fellépett, Bécsben is sikerült elvarázsolnia a közönségét.

Violet a Mastercard európai rendezvényén, a kiscelli múzeumban lépett fel, ahol a csodálatos zongorajátékát légtornász akrobaták kísérték a levegőben.

Violet különleges, egyedi stílusban zongorázik, üzenete „A nyugalom órája”. Violet szívesen zongorázik a levegőben, vagy akár vízen is, hogy elvarázsolja közönségét az üvegzongorával, különleges audiovizuális élményt nyújtva. Idén tavasszal Violet világkörüli turnéra indul, hogy meghódítsa a külföldi országok zeneszerető közönségét: a célállomások között szerepel a fényűző Dubai, a távol-keleti Sanghai, Hong Kong, Kambodzsa, Dél-Korea, a dúsgazdag Monaco, a skandináv Dánia és tengerentúli Amerika, ezen belül Las Vegas és Toronto, valamint Rio de Janeiro.


Violet a qatari hercegnek, Fadel-nek is adott koncertet Budapesten, a Táltos katamarán hajón.

Violet csodálatos zongorajátékával nemrégiben elvarázsolta a qatar-i herceget is, s Richard Claydermann meghívta őt a legközelebbi budapesti koncertjére. Violet a koncertjein saját szerzeményeit is játsza, amelyből idén tavasszal egy újabb CD jelenik meg.

További információk: www.violetpiano.com