Kinek a pap, kinek az angyal

2015-02-15 11:10:00 superadmin

hírkép

Madar Máté hivatásos labdarúgó, egész életét a sportnak szentelte. Mottói, hogy élj a mának és sose stresszelj, hiszen ha nincs megoldás, akkor minek. Szőke Szabolcs, a Dimond Models Rivercast okleveles modellje nem volt rest álmai nyomába eredni.



Mátét szétszedték a lányok, Szabolcs minden esküvőre vágyót összeadott 24 órára a Középsuli.hu nyitóbuliján. Most közkívánatra közelebbről is megismerheti őket.

Máté sosem hagyott volna ki egy jó bulit vagy egy mozit a barátokkal, de még egy sima iszogatós estét sem. Nagyon szereti a társaságot, amit a Dimond Models Rivercast-nál is megtalált.

A pörgés és a humor egész életét áthatja, nem is szereti a negatív vagy pesszimista embereket. Az egyedüllétet igazán nehezen viseli. De a középsuli.hu Szerelemparty-ján utalt arra riporterünknek, hogy épp szabad a szíve…ki tudja, bárki lehet a szerencsés befutó. A lényeg, hogy légy vidám, szeresd a sportot és csak carpe diem!

Szabolcs számára az iskola folyamatos továbbképzéseket nyújtott, és, amit a legfontosabbnak tart, hogy rendet tett a fejében. Igaz nemzetközi modell karriert nem sikerült befutnia, de mára Magyarország egyetlen nemzetközi színészképző intézményének a tanulója.

Mottója, amit a modell iskolában tanult, hogy bárkiből lehet bármi! Ha van elég ereje álmai nyomába eredni.

Idén végez és lép be a hivatásos színészek sorába. Záró vizsgadarabjának előadására májusban kerül sor, melyre mindenkit szeretettel vár!