Delfinnel szexeltek éveken át

2015-02-10 14:45:00 V.J.

hírkép

Míg a régebbi időkben egyesek hattyúval találták meg a tiszta szerelemet, mostanában úgy látszik a delfin lehet csábító egyeseknek. Nemrég egy férfi és egy nő is beszámolt különös afférjáról a tengeri emlőssel.



A 63 éves Malcolm Brenner úgy döntött, megosztja a világgal eddig féltve őrzött titkát, hogy 1971-ben párkapcsolata volt egy delfinnel. A románcot állítólag Dolly, a delfin akarta, ő csábította el a férfit, aki akkor fotósként dolgozott. A kapcsolat érdekében Malcolm Brenner még az állatkert kerítésén is átmászott, hogy titkos légyottjainak ne lehessen tanúja. Idén egy 15 perces dokumentumfilmet is bemutattak, amiben a férfi nem csak arról beszél, hogy valójában Dolly volt a csábító, de részletezi kettejük szexuális együttléteit is.

Nem a 63 éves férfi az egyetlen, aki egy delfinnel való kapcsolatáról beszél a nyilvánosság előtt, egy kutatónő is felfedte titkát: egy kísérlet során egy Peter nevű delfinnel volt párkapcsolata.  Margaret Howe Lovatt a BBC riportjában azt is hozzátette, hogy könnyű volt belekeverednie a kalandba, és hagyni, hogy megtörténjen mindez.