Pestlőrincre gurult a Juventus kamion

2014-08-05 12:15:00 V.J.

hírkép

Múlt hét pénteken a közkedvelt pestszentlőrinci Zila kávéház kertjében állította fel sátrát a Juventus karaván. Az árnyas gesztenyefák alatt nemcsak a koktélok és a kávékülönlegességek, de a sok nyeremény, a jó zenék és a különleges hulladékruha-show is megállította az érdeklődőket.



Ismét rengetegen jöttek el, hogy megnézzék a folyamatos élő showt, élvezzék a jó zenéket, közben pedig akár nyerhettek is a különféle játékok során. Aki kitöltötte a környezetvédelmi kvízt az FKF sátránál biztosan sokat megtudhatott a szelektív hulladékgyűjtés titkairól vagy az idén bevezetésre kerülő házhoz menő rendszerről. Ráadásul ebben a városrészben ezzel sokkal kényelmesebbé válik a hulladék kezelés a családi házaknál.

Persze a hulladék újrahasznosításának vannak alternatív formái is, amit jól illusztráltak a hulladékruhákat bemutató csinos modellek vagy a Réthy fashion már megszokott divatbemutatója a használt farmeranyagokkal. Természetesen sokan fotóztak, videóztak, hiszen az élményt és az ötleteket mindenki szereti hazavinni.

Augusztus 7-én ismét új helyszínre, a budakeszi Tesco parkolójába gurul a karaván jó zenékkel, csinos lányokkal és persze sok-sok nyereménnyel.