Klikkelj, ha középsulis vagy!

2014-05-06 14:09:00 V.J.

hírkép

Pörög az élet 14 és 18 között. A mai középiskolások szinte falják az információkat. Mivel pedig az életük nagy részét a neten töltik, sőt a programjaikat és kapcsolataikat is leginkább itt szervezik kézenfekvő, hogy itt lehet a legtöbb információt is eljuttatni hozzájuk.

 



A középsuli pörgős világa új honlapot generált a világhálón. A nemrég indult kozepsuli.hu nemcsak egy egyszerű internetes oldal, de kicsit olyan, mint az iskola zsibongója, könyvtára és egy igazi chat-szoba. Itt végülis minden együtt van, ami leginkább mozgatja a lányok és srácok fantáziáját. Nemcsak a szórakozás, de olyan hasznos dolgok is, mint a sikeres érettségihez elengedhetetlen tippek, túraajánlatok hétvégére, olcsó buli helyszínek melyek a zsebpénz kereteit nem feszítik szét.

Hasznos információk nyári programokról, tippek a hazai és külföldi olcsó szállások kiválasztásához vagy akár főzési tanácsadás a hétvégi buli menüjéhez. Nem árthat egy kis környezettudatosság, egy kis csúcstechnika sem. Legyél önálló és klikkelj! www.kozepsuli.hu