A dögös szőke négyet vágott

2014-03-31 11:36:00 szorenyi.p

hírkép

Négy gólt rúgott Nagy Lilla egy magyar női bajnoki mérkőzésen az MTK Hungária FC középpályása. Az alig 160 centis lány találataival a nagy riválisukat, a szombathelyi Viktóriát győzték le a bajnokság rájátszásában.



A tavalyi bajnok MTK nem létező bajuszát az idei szezonban már kétszer is megcibálták. Bár ez kissé képzavar, de ettől még igaz. A hétvégén legyőzött Viktóriával is 1-1-es döntetlen játszottak az alapszakaszban. Most azonban hatot rúgtak nekik, ezzel is bizonyítva, hogy idén is a bajnoki címre törnek.

A rangadó első gólját, már a harmadik percben Nagy Lilla rúgta. A még "melegítő" védők közül kiugorva rúgta el a hosszú sarokba a labdát. Aztán egy átemelés következett és a félidőben már szinte senki sem fogadott volna arra, hogy a Szombathelyről érkezők a fővárosban egyenlíteni tudnak.

Az utolsó negyedóra aztán kék-fehér gólzáport hozott. Nagy Lilla bemutatta, hogy a 16-oson kívülről is eredményes, valamint a veterán Pádár Anita és Gál Tímea is betalált.

A női bajnokság rájátszása a hétvégén kezdődött, amelynek végén az első a második helyezett játssza a két nyert mérkőzésig tartó döntőt. Nagy Lillát pedig a 4 gólja után meghívták a vb-selejtezőre készülő magyar válogatottba is.