Sztárok az Arany Glóbusz kupáért

2014-03-19 16:14:00 V.J.

hírkép

Negyedik alkalommal lépnek pályára a csapatok a hétvégén az Arany Glóbusz kupa kűzdelmeiben. Tavaly a Fehérvár Futsal csapata vihette haza az Arany Glóbusz focikupát, a streetball küzdelmeiben pedig a Mediacom Könyvkiadóé lett a győzelem a nagyszabású rendezvényen.



Hagyományosan ádáz teremfoci és streetball csaták zajlanak majd a MOM Sport Centrum csarnokában március 23-án az értékes trófeákért.

A színvonalas kupát idén is támogatja az OTP, a Neckermann és a noszvaji Oxigén Wellness Hotel. A mérközések tavaly is komoly iramot és fair küzdelmet hoztak és ez most sem lesz másként. Várhatóan minden együttes odateszi magát a kapuk előtt és a palánkok alatt.

A komoly tét ellenére az izomláz és a jó hangulat garantált, hiszen az igazi médiasztárok, mint Klauszman Viktor, Zubor Attila, Kiss Róbert Richárd vagy Vujity Tvrtko mellett ismét elindul a topmodellekből álló Szupergirls csapat.. Ismét pályára lép a 2013-as győztes Fehérvár Futsal csapata, de szerepelnek a pályán a média és a celebvilág legjobb labdazsonglőrei is.