Balaton Sound - December 11-én indul

2013-11-29 11:35:00 szorenyi.p

hírkép

December 11-én, pontban délben, a fesztivál honlapján és ugyanabban a pillanatban – itthon és külföldön – több ezer jegyértékesítési ponton indul a jegyelővétel az elmúlt években több teltházas napot produkáló MasterCard Balaton Sound fesztiválra – jelentették be a szervezők. Az elővételes időszakban 15000 bérletet dobnak piacra, kedvezményes áron.



Tavaly már két hónappal a kapunyitás előtt elfogytak a bérletek a Balaton-part legnagyobb bulijára, így már most nagy az érdeklődés a jövőre július 10-13. között rendezendő MasterCard Balaton Soundra. Európa – kategóriájában – legjobb fesztiválja, a balatoni atmoszférának, az egyedülálló sztárkínálatnak és a fesztiválok közt kiemelkedő, „prémium” szolgáltatásoknak köszönhetően 2013-ban minden addigi rekordot megdöntött, s nem csak a bérletek fogytak el jóval a fesztivál előtt, de megteltek a környező kempingek, a helyszínen pedig már napijegyhez sem lehetett jutni.

„Bár az érdeklődés már most is hatalmas, nem célunk egy, a mostaninál nagyobb fesztivált létrehozni, fontosabbnak tartjuk az esemény prémium jellegének megőrzését, még úgy is, hogy várhatóan 2014-ben is a kapacitásunkat meghaladó érdeklődésre számíthatunk” – mondta el Fülöp Zoltán főszervező, aki azt is elárulta, hogy a Balaton régió legnagyobb eseményére ma már nemcsak a déli, de az északi parton is megtelnek a szálláshelyek.

„December 11-én, pontban délben a fesztivál honlapján, és ugyanebben a pillanatban itthon és külföldön több ezer jegyértékesítési ponton indul a jegyelővétel” – jelentette be Lobenwein Norbert, a fesztivál másik főszervezője. „Arra számítunk, hogy pár nap alatt akár már több ezer bérletet vásárolnak a vendégeink. Attól függetlenül is így gondolkodunk, hogy a 2014-es MasterCard Balaton Sound fellépői még nem ismertek a közönség előtt” – tette hozzá. Az ún. „early bird” időszakban, kedvezményes áron 15.000 db bérletet dobnak piacra a szervezők, akik állítása szerint heteken belül napvilágot látnak az első sztárnevek.