Magyar diplomata és az ukrán Playboy-lány

2013-11-09 06:23:00 szorenyi.p

hírkép

Magyar konzullal kavar a kárpátaljai nyuszilány? Legalábbis ezt sejtetik az ukrán bulvárlapok. A népszerű orosz-ukrán lánycsapat, a Via Gra frissiben beválogatott kisdobronyi énekesnőjének barátja után nyomoz a szovjet utódállamok valamennyi bulvárújságírója.



A Playboy férfimagazinban közölt lenge fotói révén közismertté vált szőke bombázó már több ízben említést tett a barátjáról, akinek kilétét egyelőre jótékony homály fedi. Herceg Erika eddigi elszólásaiból egyelőre csak annyit lehetett tudni, hogy egy külföldi illetőségű, harmincas férfi az ő szívének titokzatos kiválasztottja, akivel azonban – a lovag üzleti elfoglaltságai miatt – csak ritkán tudnak találkozni.

A bulvársajtó által kivetett hurok viszont már elkezdett szorulni a fiatalember körül. Bennfentesek ugyanis már azt is tudni vélik, hogy Erika féltve titkolt barátja Magyarország egyik ukrajnai külképviseleténél dolgozik, méghozzá konzuli minőségben.

Sőt az sem titok többé, hogy a krisztusi korban lévő diplomata a Via Gra televíziós válogató showműsorának megnyerése esetén egy vadonatúj luxuskocsit ígért meglepetés-ajándékul a szíve hölgyének – adta hírül az ukrán TSZN híradóműsor.

(Palkó István)