Rékási már a Barátok köztesekkel sem bulizik

2013-10-26 20:48:00 szorenyi.p

hírkép

Legalább még 15 évig folytatódjon ez a sorozat – fogalmazott ünnepélyes hangulatban Kalamár Tamás, a Barátok közt producere a szappanopera 15., jubileumi születésnapján. A rendezvény érdekessége volt, hogy azon nem vett részt Rékasi Károly, aki most magánéleti botrányáról híresült el - írja a Blikk. Közben lehet, hogy a színész ittasan vezetett.



A nagyszabású eseményen megjelent csaknem az összes fő- és mellékszereplő, akik az elmúlt másfél évtizedben feltűntek az RTL Klub napi sorozatában. Az alapító színészcsapat közül már csak öten bukkannak fel a mai napig is a Mátyás király téren: Ábrahám Edit, Szőke Zoltán, Tihanyi-Tóth Csaba, Varga Izabella, valamint Várkonyi András.

Hiányzók is voltak, hiszen például a mostanában magánéleti válságával, valamint botrányával a címlapokra kerülő Bartha Zsolt, alias Rékasi Károly nem jelent meg a születésnapi bulin.

A színész egyébként a pénteki Fókuszban még mosolygósan évődött állítólagos új szerelmével Pikali Gerdával. Egy főzőshow felvételén azonban magánéetéről nem akart beszélni. A Velvet viszont azt írta, hogy összetűzésbe került fotóriporterükkel. Mindenesetre a Fókusz című RTL-műsorban látható, hogy alkoholt is ivott Rákasi, a Velvet fotói pedig azt mutatják, hogy a rendezvény után autóba ül és elhajt. Ez pedig ugye ittas vezetés volna...