Itt az éjszaka, itt a halálos baleset

2013-09-14 08:29:00 szorenyi.p

hírkép

Összeütközött egy mikrobusz és öt személyautó péntek éjjel az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 96-os kilométerénél, a balesetben többen megsérültek, egy ember meghalt. Debrecennél azonban hárman vesztették életüket, amikor a Bocskaikert felől Debrecen felé tartó személygépkocsi áttért az út menetirány szerinti bal oldalára, és ott frontálisan összeütközött egy éppen akkor odaérő személygépkocsival.



A balesetet okozó gépkocsi férfi vezetője, valamint a szemből érkező kocsiban ülő férfi és nő a helyszínen meghalt.

Az M1-es autópályán a 112-es kilométerénél egy külföldi rendszámú utánfutós kisbusz közlekedett Budapest felől Hegyeshalom irányába. Győrszentiván térségében az előtte haladó kamionnak ütközött, többször megpördült, utánfutója leszakadt és szalagkorlátnak csapódott.

A pályatesten keresztbe forduló járműbe két személyautó belehajtott. A külföldi kisbusz sofőrjét - aki feltehetően elaludt vezetés közben - és nyolc utasát a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták. Az útlezárást negyed hétkor megszüntették.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Balmazújváros külterületén, a gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt. A személykocsi 5 óra 40 perckor eddig ismeretlen okból hajtott az árokba a 3323-as úton.