Ismét SportFest Budaörsön

2013-06-03 17:27:00 V.J.

hírkép

Június 8-án az egész nap a sport, az erő és a szépség jegyében zajlik Budaörsön. Harmadik alkalommal rendezik meg a szabadtéri fesztivált, ahol az ingyenes programok reggel 10-től késő éjszakáig megmozgatnak minden résztvevőt.



Ahogyan az már hagyomány, most is a fittness lesz a főszereplő a Budaörsi Sportcsarnokban. A sportág szinte minden szakága dobogóra lép a versenyeken és a bemutatókon. A fesztiválon a legismertebb hazai fitness versenyzők indulnak a WBPF Grand Prix díjaiért, köztük sok világbajnok is. A sportág hazai legjobbjai vonulnak fel a bodybuilding, fitness, junior fitness, rúdfitness, fitmodell man and woman szakágakban.

Természetesen lesz strandröplabda és foci bajnokság, melyre bárki nevezhet. Szabad az indulás a délelőtti Snatch – vagyis szakítás – versenyen is. Itt adott időn belül kell a ketlebell súlyt a felünk fölé lökni. A hölgyek 12 kg-os, az urak pedig 20 kg-os súlyokkal próbálhatják ki erejüket. A kötetlen erőpróbákat kedvelőket várja a csocsó bajnokság, a sör ping pong vagy a szondafújó verseny.

Este kilenckor kezdődik a Bikini Night Show, melyen olyan lányok indulhatnak, akik még nem indultak fittness versenyen. A tehetségkutatás két fordulóban zajlik majd az este során. A hölgyek strandbikiniben és koktélruhában vonulnak el a zsűri és a közönség előtt.  A nyeretesek az érem mellé értékes ajándékokat is hazavihetnek majd, valamint megjelenési lehetőséget a Pump & Flex magazinban.

A nap során lesz zumba bemutató, salsa fitness, boksz aerobik, zene, tánc, szépség és mozgás minden mennyiségben