Rékasi Károly kínosan visszatáncolt

2013-05-12 08:21:00 szorenyi.p

hírkép

Visszamondta a jászkapitányságot Rékasi Károly, pedig előtte igent mondott. Ez nagyon kínos Jászberény számára, hiszen a jászok 19 évente tudnak kapitányt választani, legalábbis a hagyomány szerint. A színész elfoglaltságra hivatkozott.



Az idén Jászberény állíthatta volna ki a jász települések kapitányát. A népszerű sorozatszínészre esett a választáuk, aki előbb igent, majd később nemet mondott.

"Tisztában voltunk azzal, hogy mennyire elfoglalt, ezért nem kellett volna mind a száz rendezvényünkön részt vennie, csak a kiemelt országos programokon, erről is egyeztettünk vele" – mondta el a Borsnak Magera Tibor, a Polgármesteri Hivatal főmunkatársa, aki azt is elárulta, hogy visszautasításra még nem volt példa.

Rékasi Károly is csalódott, hogy vissza kellett utasítania a kapitányságot. A színész a korábbi egyeztetések ellenére elfoglaltságaira hivatkozott. Feleségemmel, Enikővel már a ruhák méretvételén is túl voltunk, és a költségekkel is tisztában voltunk. A mai világban minden kiadás problémát okoz, de nem anyagi okok állnak a döntésem mögött – mondat végül Rékasi Károly.