74 éves férfi lövöldözött Üllőn

2013-04-29 20:21:00 szorenyi.p

hírkép

A pisztolyos férfi előbb lelőtte az élettársát, majd a nő rokonát, egy másik rokont megsebesített, végül agyonlőtte magát.



A gyilkos egy 74 éves férfi, aki 64 éves élettársával végzet, majd lelőtte annak 41 éves fiát is, mindketten meghaltak a helyszínen. Tüzet nyitott a nő édesanyjára is, az asszony túlélte a támadást, a mentők kórházba vitték. Utána fordította maga ellen a fegyvert.

Fehér Imre, a több mint 11 ezer lakosú Üllő alpolgármestere elmondta, az önkormányzathoz nem jutottak el olyan hírek, melyek szerint a több mint tíz éve az Akácfa utcában lakó család tagjai között ekkora ellentétek feszültek volna.

Tájékoztatása szerint a városban általános a döbbenet, a tragédia helyszínének közvetlen környezetében csupán lehúzott redőnyöket látni, az Akácfa utcába - ahol tart a helyszínelés - senkit sem engednek be.

Az alpolgármester elmondta, hogy a bűncselekmény egy "átlagos" családi házas övezetben, Üllő északi részén történt, a tragédia elszenvedőiről (a család tagjairól) pedig csupán annyit hallani, hogy meglehetősen zárkózottan éltek.