Randevú a Pókemberrel

2014-10-20 08:06:00 V.J.

hírkép

A tehetség kibontakozásához idő kell. Vascsák Kittinek viszont bőven van ideje, hiszen még csak nemrég múlt tizenegy éves. Ilyenkor egy hétköznapi kislány még bőven a játék idejét éli, de azért Kitti már próbálgatja szárnyait.



Sokan vágynak Amerikába és Kitti számára már ilyen fiatalon megadatott a lehetőség, hogy megismerje New York különleges világát. Életre szóló élmény volt a séta a belvárosban a felhőkarcolók között, a Brooklyni hídon való átmenetel Brooklynból Manhattanbe, Coney Island. Természetesen nem maradhatott el a vásárlás a Broadwayn, találkozás "Pókemberrel", "Mickey egérrel, a sok Disney figurával és természetesen a gitáros cowboy-al, valamint  New York esti fényeivel.

Kitti igazán szerencsés, hiszen mint mondja, „bármibe kezdek sikeres vagyok. Jól rajzolok, rajzversenyen I. helyezést nyertem, magyaros héten illusztráció kategóriában II. helyezést, de a kerámiatanfolyamon is gyönyörű munkákat készítettem, úszóversenyen oklevelet kaptam, rajzszakkörre jártam,egy éves tánctanfolyamon vettem részt.”

Hát igen, az a bizonyos tehetség. Ráadásul gyermekszépségversenyen indult. ahol nyereményeket nyert. Nem véletlen, hogy sokan szeretik a jószívú,udvarias,komoly, barátságos, de inkább befeléforduló kislányt.  Lehet, hogy ez egy igazi modellkarrier kezdete?

A cél kitűzve, a tehetség szépséggel párosul. Mi állhat útjába?