Majdnem megette az oroszlán

2014-10-19 08:00:00 V.J.

hírkép

Igazán egzotikus szépséggel áldotta meg a sport Deák Robertát. Igéző sötétbarna szempár,  hosszú barna haj és ehhez csodálatos modell alkat. Nem csoda hát, hogy az életben is vonzódik az egzotikus tájakhoz.



A sporttal még a genetika is átírható, vallja a csinos hölgy. Az persze azért látható, hogy ezeket a vonalakat jókedvében teremtette valaki. Most éppen Budapesten él, de pályája vidékről indult. Az egzotikum már akkor megjelent életében, amikor két éve résztvehetett egy igazi afrikai szafarin Kenyában. Ma is nevetve meséli izgalmas szavannai kalandját.” . Szinte hihetetlen volt, hogy karnyújtásnyira vannak tőlem az egzotikusabbnál egzotikusabb állatok. Európai lévén azonban nem igazán tudtam felmérni, hogy ezek az állatok veszélyt is jelenthetnek rám. A platós kocsiból ebédidőben a figyelmeztetés ellenére kiszálltam és elindultam. Hihetetlenül szép tavat láttam amiben rengeteg színes madár volt. Az izgalom akkor következett amikor egy helyi maszáj a karomnál fogva ordítva visszarángatott a platós kocsiba ahol a turistavezető a kezébe nyomta az összes ételünket aznapra.  Csak a szállodában tudtam meg, hogy a lakhelyük mellett jártam és éppen oroszlánt űztek, mert a környékükön ólálkodott.”

Még szerencse, hogy nem ismerkedett meg vele közelebbről! A kalandok mellett igazán hétköznapi dolognak számít, hogy gazdasági szakon tanul franciául, első sorban francia nagyvállalatnál vagy külügyi szektorban szeretne elhelyezkedni.

Sport nélkül nem lehetne teljes az élete, mint mondja „hiszek a sportban, úgy gondolom még a genetika törvényeit is felülírhatjuk vele.”

Azért nagyon nem kell felülírni, kedves Roberta.