Álmodozó és kalandvágyó

2014-10-18 08:04:00 V.J.

hírkép

Szereti a kalandokat és a megvalósítható álmokat Brigi. Mivel még nagyon fiatal ezeknek a döntő többsége még előtte van az életben. Bár élete legnagyobb élménye a repülés volt, azért a vágyai inkább a realitás talaján mozognak.



Szilágyi Brigi számára a modellkedés igazán kellemes kaland. Nem tűzött ki maga elé túl nagy célt, a nemzetközi karrier helyett inkább itthon szeretne ismert lenni. Az igazi feladat, hogy a hivatásában legyen sikeres, ami azért nem kis teljesítmény, hiszen orvos szeretne lenni. Ez azért nagyobb kihívás, mint a leereszkedés a Rám-szakadék szurdokai közé, amikor barátnőjével indult neki a Pilisnek.

„Barátságosnak és rendkívül makacsnak gondolom magam” – adja meg rövid jellemrajzát, de azért hozzá teszi, hogy a belső kisugárzás még a külsőnél is fontosabb. „Első sorban nem modell szeretnék lenni, hanem orvos, de természetesen a modellkedés is érdekel, ám tisztában vagyok vele, hogy ez egy rettentő nehéz szakma érdekesebbnél- érdekesebb versenytársakkal. Nagyon különlegesnek kell lennem ahhoz, hogy igazi karriert tudjak kiépíteni.”

Aki látta már Brigit kifutón, vagy igazi profi fotókon, biztos lehet benne, hogy ez is sikerülni fog.

„Sajnos kevés fiú van, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik, mint én.”- feleli titokzatosan, mikor a párkapcsolatokról kérdezzük.

Hát igen, az ellentétek nem mindig vonzzák egymást.