Matekot tanít Marietta

2014-12-31 08:00:00 V.J.

hírkép

Mintha egy Disney mesefilmből lépett volna elénk. Marietta légies, ábrándos. Egy igazi herceg habozás nélkül megkérné a kezét. Lehet hogy ez a mese már megvalósult? A különleges szépségű modellány most matematikát is tanít kisiskolásoknak.



Szerintünk sokan vágynának vissza az iskolapadba, ha a zöld táblára Bedőcs Marietta varázsolja fel a szorzótáblát. Talán még a matekot is megszeretnénk…Mint egy Walt Disney film főszereplője. A meseelemek másban is megjelennek az életében. Például már hét éve él boldog kapcsolatban párjával.

Mint mondja, kedves, türelmes, odaadó, figyelmes, jóakaratú, lobbanékony, makacs, segítőkész, humoros, pesszimista, sportos, kitartó, néha sajnos naív, hiszékeny, akaratos, önbizalom hiányos egyszerre. Mi pedig hozzátesszük, hogy legalább olyan bájos, mint Csipkerózsika, akivel hét éves korában találkozott Amerikában.

Imád tanítani, a gyerekek pedig őt imádják.. „Szeretnék egy boldog és életem végéig tartó házasságot, családot, sok gyermekkel, egészséggel. Rengeteg kis lurkót szeretnék megtanítani írni, olvasni, számolni, és szeretném azt is, hogy a kis tanítványaim emlékezetében úgy maradjak majd meg, hogy Nekik volt a legjobb és legaranyosabb tanítónéniük.