Karola a boncteremben kíváncsiskodott

2015-01-01 08:00:00 V.J.

hírkép

Színésznőként mindenre nyitottnak kell lenni – vallja Péter Karola. Hogy ezt mennyire komolyan gondolja, arra legjobb példa, hogy még egy boncoláson is részt vett. Saját bevallása szerint morbid volt, de roppant érdekes.



Az ember ott szerez tapasztalatokat az életben, ahol csak tud, hogy mindezt felhasználhassa. Péter Karola – aki nemcsak színész, de rendszeresen modellkedik is – ezt nemcsak gondolja, de meg is tesz mindent. A csinos lányt szinte minden érdekli: a klasszikus zene, a sportok és az üzleti világ. Mondhatjuk tehát, hogy igazán nem unatkozik. Persze a színészet nem könnyű hivatás, de Karola szereti a kihívásokat és a különleges dolgokat. „A színház maga a szerelem,az ember hisz benne,hogy a szerelem eljön az életébe és kap lehetőséget a boldogságra,és azért meg is tesz mindent,megannyi áldozatot nem sajnálva...Várom a szembejövő lehetőséget, hogy élhessek vele...”

Sokakat megfog izgalmas és vonzó egyénisége. Mint minden nő, ő is sok mindennel elégedetlen, pedig szerintünk így jó, ahogyan van. Csak őt tudjuk idézni: Milyen unalmas lenne,ha egyformák lennénk.

Teljesen igaza van.