Divat, diploma, utazás

2015-01-04 11:08:00 V.J.

hírkép

A nyugalmat és a kiszámíthatóságot kedveli Vivien, de azért az extrém dolgok sem állnak tőle távol. Két célja van az életben: szeretne közgazdász diplomát szerezni és modellkedni. Ezek igazán jó tervek.



Nem tartja magát nagy kalandornak Vertetics Vivien, de azért a világ sok táján találkozhatunk vele, hiszen imád utazni a családjával. A divat és az utazás pedig kéz a kézben járnak, így lehet hogy Vivien számára a munka egyben hobbi is lehet. Szép emlékeket őriz a sivatagi tevegelésről és a tengerparti buvárkalandokról. Felmászott az Eiffel-toronyra és kipróbálta milyen érzés Nelson admirális zászlóshajójáról szemlélni a tengert.

Mint mondja, nem szokott beleugrani gyors kalandokba és ez a szerelemre is vonatkozik. „A biztonságot és stabilitást szeretem, ezért nem szoktam gyors kalandokba ugrani. Fontos számomra, hogy párommal az élet minden területén egy hullámhosszon legyünk, hasonlóan gondolkodjunk.”

Most még az érettségi a legfontosabb feladat, de nincs megállás. A cél hogy közgazdászként is idegenforgalommal foglalkozhasson. Valamint a modellkedés, ahová csak nemrég csöppent. „Már az első fotózásokat is nagyon élveztem. Először szeretnék belföldön dolgozni, később szeretném kipróbálni magam külföldön is. Úgy gondolom, ha keményen dolgozom, akkor nagyobb sikereket érhetek el.” Próbálja követni a legújabb trendeket és igazán jól érzi magát a bőrében. Persze ebben a természet is segíti, hiszen a lány nemcsak csinos, de barátságos és közvetlen is.

Irány a nagyvilág, kedves Vivien!