Ötször festették át Attila haját

2015-01-05 06:00:00 V.J.

hírkép

A sikerért meg kell szenvedni, főképpen ha modell az ember. Vass Attila a saját bőrén is megtapasztalhatta ezt. Néhány óra alatt öt hajfestés, még egy nőnek is sok. A fotózás azonban ennél extrémebb dolgokat is megkívánhat.



Igazi szerelmes típusnak tartja magát Attila, aki már 17 évesen megismerte a szerelem szép és árnyékos oldalát is. „Nagyon szerelmes típus vagyok,szerintem a szerelem a legszebb érzés a világon,és bár általában fájdalmas mégis úgy gondolom,hogy megéri. Most egy olyan korszak kezdődött az életemben amikor a szingliség érzéseit tapasztalhatom meg,és meglepően tetszik,élvezem!

Persze ez együtt jár azzal, ha valakit rengeteg csinos hölgy vesz körül. Szerencsés alkatnak tartja magát, hiszen bármit ehet anélkül, hogy felesleges kilók rakódnának rá. Hány modell irigyelheti ezért! Karrierjét inkább külföldön szeretné felépíteni, de ezért keményen meg kell dolgozni.

Álmok nélkül mit sem ér az élet. Az álmok pedig arra valók, hogy megvalósítsa őket az ember. Hogy mi lesz 10-15 év múlva? Természetesen boldog család, biztos otthon. Attila úgy van vele, hogy aminek meg kell történnie, az meg is történik.

„Inkább magam felé vannak elvárásaim. Az élet pedig alapból úgy tökéletes, ahogy van!”

Ez egy jó gondolat.