Az új Eva Longoria?

2014-11-14 06:07:00 V.J.

hírkép

Bár tudja, hogy a magas lányoké a kifutó, de Kitti számára nincs akadály. Elvégre Eva Longoria sem 180 centi, mégis a lába előtt hever a modellvilág. Ha előre eltervezi a dolgokat, mennek, mint a karikacsapás.



Akinek kos a csillagjegye, arra nem véletlenül igaz, hogy makacs és kitartó. Bár a magasságával nincs kibékülve, de tudja, hogy kitartó munkával fel lehet jutni a világ leghíresebb modelljei közé. Mint mondja, nincs akadály, amit ne lehetne megugrani,ha szeretné ezt csinálni. „ Fontos, hogy a család és az igazi barátok mellettem álljanak mindenben, mert anélkül ez elképzelhetetlen. Ehhez a szakmához 3 dolog kell, ami a külsőt illeti, nagyon fontos, hogy legyen egy karakteres/ különleges arcod, legyen kisugárzásod, hogy eltudd magadat adni és a minimum magasság.”

Földvári Mercédesz Kitti nem bízza a véletlenre a dolgokat. Elszántan optimista  és a képeket látva nem is alaptalanul. Ez az arc és a szemek, na és persze a hosszú haj biztosan eljuttatja nagy álmáig: arcnak lenni egy Vichy- kampányban.

Ha pedig ez sikerül, miért ne sikerülne a többi is? Mint mondja, lehetséges egymás mellett karrier és boldog család. „A legtöbb nő egyszerre anya, feleség és dolgozó nő, és ha ők helyt tudnak állni egyszerre két helyen, akkor talán én is. A gyermekek, ahogy mondják: Isten ajándékai, talán ez a legfontosabb az életben, a gyerekek és az egészséges család.”