Brad Pitt egy lépésre az ötventől

2012-12-18 11:45:00 V.J.

hírkép

A világ kétszeresen is legszexisebb férfija, Brad Pitt éppen ma ünnepli 49. születésnapját. A Golden Glob díjas színész lassan kiöregszik a lázadó szerepkörből, de magánélete azért ma sem nélkülözi az izgalmakat.



Angelina Jolie-val összesen hat gyereket nevelnek. Maddoxot, Zaharát és Paxot adoptálták, kislányuk, Shiloh 2006-ban látta meg a napvilágot, ikreik, Vivienne Marcheline és Knox Leon pedig 2009-ben születtek. A szőke szívtipró persze nem szereti, ha áll körülötte a levegő. Viharos és meglepő párválasztásaival tele volt a világsajtó. Egy lépést sem tudnak tenni lesifotósok hada nélkül. Brad két havonta óramû pontossággal felkeresi New York-i fodrászát és új stílust rendel nála.

Lehet azonban szõke, vagy barna, hosszú, vagy rövid hajú, borostás, vagy bababõrû mégsem veszíti el fiús báját, aminek az évek csak jót tettek. A rossz nyelvek szerint azért az idő múlását Brad is igyekszik kisebb plasztikai beavatkozásokkal lassítani. Az viszont továbbra is igaz, amit a People magazin egyik olvasói levele így fogalmazott: ha nem tetszik Brad Pitt, akkor, ha nő vagy, akkor vak vagy, ha férfi, akkor féltékeny.