Vámpírszex újratöltve

2012-11-30 22:39:00 mennyei

hírkép

Amikor az Alkonyat (Twilight) legújabb epizódja bekerült a hazai mozikba, rögtön a géphez nyúltam, hogy időben lefoglaljam a helyem. Az előző részből már megtudtam, milyen a vámpírszex, de ez kevés, mert akkor Bella még ember volt, vagyis az inkább ember-vámpír együttlét lehetett, a barátságosabb formából. Most viszont már Bella is vámpír, így végre megtudhatom a tutit.



Mivel az előző cikk után (ilyen a vámpírszex) kaptam a rajongóktól apait-anyait, kellőképpen felkészültem. A dolog rangjának megfelelően az Aréna VIP termébe váltottam jegyet. Sajnos ide kevés tinédzser lányka jutott be, emiatt hiányoztak az adekvát sikolyok, pedig ezúttal is vetkőzött Edward és Jacob is, ami bőven elég egy komolyabb orgazmushoz. Helyette hallgathattam, hogyan ropogtatják a nachost a jól menő vállalkozók.

De legalább kényelmesen kinyújtottam a lábam, és feszülten koncentráltam a nagy eksönre. Ami nem váratott magára sokáig. Ezúttal a főhős letépte a ruhát párjáról, de ezúttal durvább amortizáció nélkül, ám keményen, mint a vídia lettek egymáséi. Összeforrtak, mint sünök az avarban (bocs, de láttam ilyet). Aztán a rokonoktól megtudtuk, hogy a szerelmes vámpírok tíz évig szinte le sem szállnak egymásról. Dehát Edwardéknál ez csak a kezdet.

De jaj, a szexnek hamar végeszakad, mert jönnek a gonosz volturik, és még az idősebb Cullen is elveszti a fejét. Ő sajnos szó szerint. Aztán megoldódik a helyzet, egy ügyes poénnal. Végül minden jó, ha jó a vége, még Jacob is vigasztalódik Bella kissé túl gyorsan felnövő lányával.

A végére egy kis vörös farok az elalélt lánykáknak: annyira szépen fényképezték a filmet, hogy már ezért érdemes megnézni. Ráadásul a stáblista is ötletes. A szereplők pedig olyan szépek, hogy ha Kovi vámpír lenne, minden nap castingolhatna.

Talán csak a két 1500 éves ősvámpír olyan, mint ahogy a 40-es években képzeltek a vérszívókat, de még nekik is hibátlanul zselézett a hajuk. Mondtam én, hogy az is hülye, aki nem vámpírnak megy.

A kétkedők kedvéért: nekem nagyon tetszik a film, mert romantikus, szép, ötletes mese, ami az igazi értékekre irányítja a figyelmet, és az ember végre elfeledi a sok cinikus köcsögöt.



Ezúttal is vetkőzött Edward és Jacob is, ami bőven elég egy komolyabb orgazmushoz.