Amerikában is hódítanak a világ legszebb női

2012-11-13 07:52:00 szorenyi.p

hírkép

A magyarországi sikerek után újabb elismerés A világtörténelem legszebb női című könyv számára. Kemény tárgyalások után az Amazon felvette kínálatába. Ez azért nagy szó, mert egy kiadványnak nem csupán kifogástalannak kell lennie, hanem különlegesnek is.



November 10-e óta világszerte kapható Kiss Róbert Richard legújabb könyve, A világtörténelem legszebb női. Ezen a napon ugyanis felkerült az amazon.com kínálatába. A szerző a Világszámnak elmondta, hogy komoly tárgyalások előzték meg a lépést. Túl azon, hogy angolra le kellett fordítani a munkát, annak kifogástalan minőségűnek kellett lennie. Az Amazonra ugyanis nem lehet csak úgy bekerülni. A minőségen kívül ugyanis azt is vizsgálták, hogy mennyire számít unikálisnak a kiadvány.

Az Amazon ajánlójában természetesen kissé amerikaiasra szabták az ajánlót. Szép Helénát, Kleopátrát, Marilyn Monroet és Jackie Kennedy-t emelték ki. Természetesen nem hiányozhat egy kis erotika sem, így Sappho sem maradt ki.

Az Amazon gyakorlatának megfelelően az első hat oldalt most bárki elolvashatja és utána valóban kedvező áron meg is vásárolhatja A világtörténelem legszebb nőit. A szerző már megismerhette az első éjszaka eladási statisztikáit, amelyek több mint biztatóak, pl. Indiából is akadt már olyan, aki kíváncsi erre a különleges magyar kulturális termékre.