Valódi szakítás a Barátok köztben

2012-10-17 09:25:00 szorenyi.p

hírkép

Mintaférj volt, szakító házastárs lett Szőke Zoltán. A Barátok közt ármányembere elköltözött otthonról. Feleségével, Laki Anikóval a kapcsolatuk évtizedes volt, még szülőföldjükön, a Vajdaságban ismerkedtek meg.



A szakítás már érlelődött. Hosszú hónapok óta válságban volt a házasság - írja a Blikk. A lap több korábbi interjút is felidéz, mert Szőke Zoltán most nem akart beszélni.

Anikóval huszonegy éve vagyunk együtt, igazi középiskolai szerelem a miénk. Azonos a mentalitásunk, gondolkodásunk, a nevelési elveink, szórakozásaink – nyilatkozta tavaly a Nők Lapjában Szőke Zoltán. - Aki Újvidékről jött, annak a család szent, az nagy pakkot kapott útravalóul. Elgondolkodtam, tudnék-e együtt élni egy itt született, más közegben nevelődött nővel, és arra jutottam, nem.

A bulvárlap információi szerint már mindketten másnál keresik a boldogságot.  Amúgy a barátok közt stábjában már régóta nyílt titok, hogy Zoltán és a felesége szakított. Egyébként nem látszik rajta semmi, kifelé nem mutatja, milyen háború dúl a lelkében - mondta a a tévés produkció egyik munkatársa.