Megfojtotta feleségét, mert az férfi volt

2012-09-27 18:43:00 j.protic

hírkép

Chris Collier 40 éves brit vállalkozó sajátkezűleg végzett 35 éves orosz származású feleségével, Juliával, miután megtudta, hogy a párja korábban férfi volt, de nővé operáltatta magát - adja hírül külföldi forrásokra hivatkozva a cas.sk hírportál .



A Törökországban élő brit férfi tettét talán sok férfi megérti, ám a törvény esetében sem kegyelmez. Christ a neje meggyilkolásáért 24 évnyi szabadságvesztésre ítélték – olvasható a Daily Mail napilapban.

A gyilkos elmondta, hogy Juliára a világhálón keresztül tett szert. A házaspár több éve együtt élt, gyermekük azonban nem született. Collier ingatlanirodát működtetett Kusadasi tengerparti városban, a neje pedig a helybeli bárban énekelt. Ismerősei azt állítják, hogy az orosz nő kellemes természetű, kedves asszony volt.

Az idill akkor ért véget, amikor a férj tudomást szerzett a neje féltve őrzött titkáról. A gyilkosság felderítése során kiderült, hogy a csalódott férfi nagyon felbőszült, amikor megtudta, hogy szép felesége sok évvel korábban férfi volt. Forró fejjel cselekedett: egy nehéz tárggyal leütötte Juliát, majd sajátkezűleg megfojtotta. Az elkövetőnek 24 évig török börtönben kell bűnhődnie szörnyű tette miatt.