Csapások sorozata érte a lottónyertest

2012-09-25 18:54:00 j.protic

hírkép

Sorscsapások sorozata sújt egy 77 éves kanadai férfit, aki három éve 16,9 millió dollárt nyert lottón.

 

 



A montreali Lucien Nault szerint jobb lett volna, ha nem nyer semmit, mivel több tragédia összefügg a hirtelen gazdagsággal. A férfi hatalmas összeget ajándékozott fiának, aki a pénzből egyebek közt impozáns úszómedencét építtetett felségével otthonában. A munka egész nyáron eltartott, és mikor végre kész lett a medence, bulival ünnepelték meg.

Pár nappal később a feleség - a lottónyertes menye - belefulladt a vízbe. Alig temették el, özvegyét - a lottónyertes fiát - halálra gázolta egy autó, miközben a férfi a kutyája után szaladt.

A fiú egyébként hiába kapott nagy vagyont apjától, még többre vágyott. Amikor megtudta, hogy apja a szomszédait is megajándékozta 5 millió dollárral, éktelen haragra gerjedt, és pert indított négy szomszéd ellen visszakövetelve a pénzt azzal érvelve, hogy apját manipulálták. Ugyanígy perelte egy nagybátyját, akinek 1,3 millió dollárt adott az apja - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

A nyertest mindezek tetejébe röpke hónapokkal azután, hogy megütötte a főnyereményt, elhagyta a felesége. A férfi most egy idősotthonban éldegél - ahogy sok "lottóvesztes" is.