Orális szexet kínált építési anyagért cserébe

2012-08-31 07:45:00 j.protic

hírkép

Feltehetően gonosz tréfa áldozata lett a 19 éves szlovákiai hölgy, Stanka. Az ő nevében és képeivel került fel ugyanis egy hirdetés a leglátogatottabb szlovákiai hirdetési portálra, melyben szexuális szolgáltatásokat ajánl építési anyagokért és segítségért a házépítésben.



A hirdetés a hét közepén került fel a hirdetési oldalra. „Sziasztok, szexuális szolgáltatásokat kínálok segítségért a házépítésben, vagy orális és anális szexet kínálok építési anyagokért” – állt benne. A hirdetésben a portál látogatói egy kihívó öltözékű fiatal lány képeit is végignézhették, és szerepelt benne a hölgy címe és telefonszáma is.

„Mindenre este jöttem rá” – mondta a Nový Čas bulvárlapnak a 19 éves Stanka, akinek nevében a hirdetést valószínűleg dühös exbarátja adta fel. „Egy héttel ezelőtt a kapumra azt írta fel, hogy itt egy k

rva lakik” – magyarázta. A hirdetés miatt állandóan csörgött a telefonja, aznap 300 hívást is kapott. Az ügy miatt ezért a rendőrséghez fordult.

Alexander Szabó kassai rendőrszóvivő elmondása szerint rágalmazásért érkezett feljelentés a fiatal hölgytől, ha kiderül, ki az elkövető, a zaklató akár 1-5 éves börtönbüntetést is kaphat.