George Clooney menekül a paparazzik elől

2012-08-29 15:47:00 j.protic

hírkép

George Clooney megválna a Comói-tó partján birtokolt gyönyörű villájától - tudta meg az olasz sajtó, mely szerint az amerikai színész a villát ostromló lesifotósoktól akar menekülni.



Nem tudni, mennyit kér Clooney az általa tíz évvel ezelőtt Laglióban vásárolt 18. századi villáért, mint ahogy az sem ismert, jelentkezett-e már vevő a tó partján álló Villa Oleandráért.

Az olasz újságok csak abban biztosak, hogy a színész a lesifotósok miatt akar megválni "szeretett villájától". Ahogy ugyanis feltűnik észak-olasz birtokán, a paparazzók megszállják a környéket. Reggeltől estig, sőt még éjszaka is készenlétben állnak a villa kapujánál, hátha lencsevégre tudják kapni Clooneyt és a nála tartózkodó hírességeket. Fotósok vannak a tavon is, bérelt hajókról pásztázzák objektívükkel a villát és a kertet.

A hírek szerint a színész barátnője, Stacy Kleiber vette rá Clooneyt a villa eladására. "Nem hiszem, hogy mi lennénk a felelősök. Clooney közéleti személy, ráadásul újságíró fia, tudja, mivel jár a nyilvános szereplés. Mi csak a munkánkat végezzük, és kizárólag a villa területén kívül fotózunk. Ha túlzásba vinnénk és Clooney elköltözne, mi veszítenénk többet" - mondta Pier Paolo Ferrero, olasz fotóriporter, aki 2004 óta fotózza a Villa Oleandra lakóját. Ferrero elismerte, két héttel ezelőtt magára haragította a színészt, aki vízzel teli zacskót vágott hozzá. A lapok szerint Clooney csak a villát hagyná el, de a Comói-tavat nem, a környéken ugyanis további négy ingatlant birtokol.