Harry herceg meztelenkedett

2012-08-23 08:46:00 j.protic

hírkép

Ismét gondban az angol királyi család, főhet II. Erzsébet és az udvar feje, ugyanis az egész világsajtót bejárták azok a fotók, amelyeken a 27 éves herceg félreérthetetlen helyzetben, anyaszült meztelenül szórakozik barátai és néhány pucér társaságában egy Las Vegas-i szálloda VIP lakosztályban.



Az egyik fotón szemből látható a herceg, amint kezével férfiasságát takargatja, a másik képen hátulról látszódik, ahogy egy meztelen hölgyet ölelget, aki egy dákót szorongat kezében a biliárdasztal mellett.

A topky.sk hírportál beszámolója szerint az úgynevezett "vetkőzős biliárdozás" nem igazán ment a hercegnek, mert az este végére ruha nélkül maradt. A celebekre szakosodott amerikai TMZ hírportálon közzétett képek azután születtek, hogy Harry és társai felkeresték a hotel bárját, majd felhívtak magukhoz néhány hölgyet és vetközős billiárdba kezdtek.

Harry szóviője megerősítette, hogy a kiszivárgott fotókon valóban a herceg látható, ám megjegyzést nem kívánt tenni a történtekhez. A királyi család sem volt hajlandó kommentálni a képeket.