Csodaszép lányok a magyar Parlamentben

2012-07-06 10:21:00 szorenyi.p

hírkép

Az Országházban már várták a Miss Princess hölgyeit. Természetesen a hely szellemének megfelelően mindenki a legjobb formáját, és legszebb ruháját vitte a magyar korona elé.



A Miss Princess Szépségverseny cseh és magyar döntősei a történelmi sétát folytatva, a Kossuth térre érkeztek. A Parlamenti őrség tagjai közül többen is megjegyezték, ilyen csoport még soha nem járt a magyar Országházban. Kicsit szomorúak voltak, hogy a látogatás csak rövid ideig tart. A kötelező biztonsági előírások után a lányok felvonultak a történelmi márványlépcsőkön, hogy egy igazi koronát láthassanak a holnapi döntő előtt. Készültek különleges fotók a képviselőház üléstermében, de sietni kellett tovább.

Ezt követően a busz a tegnapi program legédesebb állomására, a Vörösmarty térre vitte őket. Itt már a különleges vendégek megkóstolták a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében a Szamos Gourmet Ház igazi specialitását, a mézédes marcipánlikőrt. Természetesen a lányok nem tudtak ellenállni a sokféle csokoládé és ínycsiklandozó finomság csábításának, azonnal belevették magukat az édes életbe.