John Travolta újabb botránya - nőnek öltözött

2012-05-26 08:12:00 szorenyi.p

hírkép

Amíg egy összeesküvés-elméleteket ismertető weboldal John Travolta halálhírét keltette a minap egy amerikai bulvárlap igazán kényes képeket tett közzé a filmcsillagról. Női ruhában, kisminkelve látható rajta és nem egy filmszerepről volt szó. Ennek könnyen válás lehet a vége.



A Daily Mail internetes kiadása - amelyet a borsonline.hu ismertet -  szerint a képek nem filmforgatáson készültek, a sztár egy zártkörű partin jelent meg így 1997-ben. A nők álma rózsaszín női ruhában, felcicomázva pózol, a nyakában gyöngysor, az arca erősen kisminkelve. A csipkés ruha alól kikandikál Travolta fehér melltartója.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban, Kelly már el is költözött otthonról - nyilatkozta a színésznő egyik barátnője a National Enquire nevű amerikai magazinnak. Állítólag Preston mindvégig tudta, hogy Travolta a saját neméhez vonzódik, de egészen mostanáig falazott neki. A fényképek nyilvánosságra kerülése miatt azonban Kelly összeomlott.

Travoltát az utóbbi időkben két masszőr is azzal vádolta, hogy szexuálisan zaklatta. Végül elsimították az ügyet, de állítólag úgy, hogy fizettek Travoltáék. A színész homoszexualitásáról évek óta keringenek hírek, sőt bizonyító erejű fotók is megjelentek, de makacs hallgatásával elérte, hogy mindig elcsendesedett a botrány.