Bárkit levadászhatna

2014-02-07 07:00:00 tiszai

hírkép

Ne a lányokra gondoljunk- bár ezzel sem lehet gondja a fiatal srácnak. Most őzekre, rókákra és más erdei állatokra asszociáljunk, ugyanis Adrián már 5-6 éves kora óta foglalkozik a vadászattal.



Kocsis Adrián családjában nagy hagyománya van a vadászatnak. Felmenői között rengeteg kiváló vadász található. Őt is nagyapja és édesapja vezette be a vadászat rejtelmeibe. Adrián nagyon fiatalon kezdett neki, 5-6 évesen. Elsőként megtanulta, hogy a természetet és az állatokat tisztelni kell. A vadászatban nem a pusztítás az öldöklés a lényeges, mondja Adrián, ezzel is igyekezve eloszlatni azt a tévképzetet, hogy a vadászok valójában sorra ölik le a vadakat.

Nagyapja híres agyaggalamb lövész volt, kiváló eredményekkel. Ő mutatta meg Adriánnak a lövészet szépségeit. Adrián pedig beállt a sorba: ő is kipróbálta magát nagyapja sportjában, szintén jó eredményekkel.

Adriánnak ezenkívül még rengeteg hobbija van. Nagyon szeret horgászni is, snowboardozni, motorozni és barátaival bulizni. És nem utolsó sorban modellkedni.

Bár a 18 éve srác még csak pár hónapja van a szakmában, már most két kézzel kapkodnak utána. Nagybátyja, aki szintén modellkedik, bíztatta Adriánt, hogy próbálja ki magát. Így Adrián felkereste a Diamond Models RiverCast- ot, ahol Almási J. Csaba elkészítette az első fotósorozatot Adriánról. A képek pedig szemmel láthatóan nagyon jól sikerültek. Így nem csoda, hogy Adrián ezernyi munkalehetőség közül választhatott. Kína, Párizs, vagy Barcelona? Hangzott a kérdés és még vagy öt külföldi ország neve, ahol tárt karokkal fogadják a szárnyait próbálgató fiút. A választás Barcelonára esett a kedves emberek, a tenger közelsége és a város szabadsága miatt- mondja Adrián.

Mivel még csak 18 hatalmas lehetőségek állnak előtte, amit Adrián a lehető legjobban ki is fog használni.