Bankolás tujától a Combinóig

2012-05-16 15:44:00 V.J.

hírkép

Egyedi villamos járja Budapestet. Aki elöl egy tujára száll, az a szerelvény végén már Combinón utazhat. A különleges idővillamos a megújuló OTPdirekt szolgáltatásra hívja fel a figyelmet. A fejlődés állandó, és ez hatványozottan érvényes a banki szolgáltatásokra.



Bár még ma is használjuk, azért egyre több ember számára már nem a sárga csekk jelenti a pénzügyek intézésének egyetlen módját. Évről évre többen állnak át az elektronikus szolgáltatásra és bizony már ebben is hatalmasak a technikai különbségek. Ahogyan az óriásplakáton együtt él manapság sokféle technológia, úgy a PC is együtt él az okostelefonnal és az iPhonnal a banki ügyek intézésekor.

 

Akik használják, azok persze tudják azt is, hogy a fejlettebb szolgáltatás a sokkal magasabb szintű technológia mellé rengeteg plusz szolgáltatást is kínál. Összevont hitelkártya adatok, tranzakció-gyorsító gombok gyors és átlátható navigáció. Ez a XXI. század internetbanki élménye. Éppen úgy, ahogyan azt a megújuló OTPdirekt esetében is láthatjuk. A fejlesztés alapja a tavaly bevezetett SmartBank, mely követi az ügyfélszokások változását. Nem pusztán a szolgáltatások minőségének emelése volt az átalakulás célja, de az igazi élmény megvalósítása is. A kapcsolat személyessé válik, mindenki maga alakítja ki a saját internetbanki felületét. Sőt a kényelmi funkciókat is személyre szabhatjuk.