Yoghurt és Dolce Gabbana

2014-06-23 00:00:00 V.J.

hírkép

Akár különleges yoghurtot is kikisérletezhet egyszer Nagy Zsolt, hiszen jelenleg főfoglalkozásban a Corvinus egyetemre jár és élelmiszeripari mérnöknek készül.



Persze 22 évesen még sok minden megváltozhat, főleg akkor, ha valaki emellett a divat világában is megmutatja magát. Márpedig Zsolt számára másik út is létezhet, ami a divatvilágba vezet. A kifutók ugyan kissé távol esnek az élelmiszerektől, de a két pálya ma még párhuzamosan vezet.

Ha valakit a barátok – sőt a barátnő is – ennyire inspirál, akkor biztosan nem hiába villognak a vakuk a fotózásokon. Amúgy a nagy álom is inkább a divat révén valósíthattó meg, hiszen a sportos alkatú pesti srác a külföldi nagy tervezők, nagy színpadára szeretne eljutni. Dolce Gabbana és a Fashion Week., Ez Zsolt terve, ami ismerve a bevállalós határozott stílusát előbb utóbb úgyis megvalósul majd. Az sem utolsó szempont, hogy a lányok is szépek – mondja. Barátnője pedig száz százalékig bízik Zsoltban, hiszen teljes az összhang.

Unalomról tehát szó nem lehet. Szinte nem marad el hét fotózás nélkül. Hősünk a mélyvízben sem jön zavarba, ami nem csoda, hiszen egyik kedvenc sportja az úszás.