Girl power a méhészetben

2014-06-21 07:00:00 tiszai

hírkép

Varga Adrienn nőies lány. Imád sütit sütni, és ehhez a hobbijához az internet kimeríthetetlen forrás, ugyanis ott keresi a különlegesebbnél különlegesebb recepteket. Kívülről belülről is figyel, hogy megtartsa szépségét: rendszeresen infraszaunázik és az egészséges életmód híve



Adrienn életében fontos szerepet játszanak a barátnők. Két évvel ezelőtti portfóliófotózására is egy jó barátnőjével együtt érkezett. A lányok közösen tervelték ki, hogy szeretnének egy-egy Diamond Models RiverCast által készített fotósorozatot.

A 29 éves lány jelenleg is tanul, de emellett marad ideje a más dolgokra is. Gyerekkorában is nagyon csajos csaj volt. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy olyan sok időt tölt együtt a barátnőivel és lányos programokat terveznek. Mint például Adrienn nagy kedvence: az infraszoláriumozás. De fontos a külső mellett a belső ápolása is: Adrienn az egészséges életmód híve.

Sok szabadideje nem igazán akad a fiatal lánynak a suli és a csajos programok között. Szülei ugyanis méhészek és rengeteg idejét lefoglalja, hogy munkájukban segítse őket. Amikor erről mesél, lelki szemeim előtt egyből megjelenik a tetőtől talpig, fehér méhészruhába öltözött Adrienn. Gyorsan meg is kérdezem, hogy milyen is pontosan ez a ruha, és hogy vajon nincs-e benne elviselhetetlen meleg. Adrienn azonban elárulja, hogy még soha nem volt rajta olyan ruha. Ő leginkább olyan teendőket lát el, ami nem igényel túl közeli kapcsolatot a méhekkel. De egyáltalán nem fél tőlük- teszi hozzá. Ezzel meg is cáfolta azt a tévképzetet, hogy aki ennyire csajos, az csakis sikítva menekülhet egy ártatlan méhecske elől.