New Yorkba készül Annamária

2015-01-19 07:00:00 V.J.

hírkép

Kína és New York is arra vár, hogy Annamária felfedezze, vagy inkább őt fedezzék fel. A 23 éves barna hajú, zöld szemű budapesti Dányi Annamária egy éve lépett a modellek és a divat világába, úgyhogy bőven van még rá idő, hogy ez megtörténjen. Addig is, míg ez az álom megvalósul, szorgosan készül, hogy példaképe Naomi Campbell nyomába léphessen.



Éppúgy, mint a fekete szupermodell, ő is kedveli az extrém dolgokat és az extrém divatot. Bár mint elmondta, azért a nőiesebb ruhák sem állnak tőle távol. Hangulatok és divatok változnak, viszont a család és a kedvese támogatása mindig megmarad. Amúgy nyitott bármilyen őrültség felé is, éppen ezért vetette le magát a Budapest parádé bungee jumping tornyából is. Igaz, bevallása szerint ez mostanában nem fog még egyszer megtörténni.

A csillogás a hétköznapjaiban is jelen van, hiszen most éppen egy késgyárban dolgozik. Az éles helyzetek mellet természetesen sokszor hódol kedvenc időtöltésének, a természetjárásnak is. Idén a balatoni strandokon találkozhatunk vele, mert legalább egy hetet szeretne eltölteni a magyar tenger partján.

A nagy cél továbbra is Kina, Amerika és a nemzetközi divatbemutatók csillogó világa. Lehet, hogy ez is csak egy ugrás?