Bruce leszállt és integetett

2012-05-03 17:40:00 szorenyi.p

hírkép

Integetett a magyaroknak a Die Hard központi figurája. Bruce Willis feleségével, Emma Heming Willis-szel és újszülött gyermekével érkezett Budapestre. A Good Day to Die Hard című szuperprodukció forgatására már zajlik a magyar fővárosban. Komoly forgalomkorlátozások várhatók a Belvárosban.



A sztár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljára érkezett, ahol Adam Goodman, a film magyarországi producere várta. Bruce Willis április elején született, Mabe Ray Willis nevű gyermekét elrejtette a sajtó munkatársai elől, ő maga azonban kedélyesen integetett a fotósoknak, újságíróknak és a helyszínen várakozó rajongóknak. Bruce Willis rendőri biztosítással hagyta el a helyszínt.

A Die Hard-sorozat ötödik darabja, amelynek munkálatai már több mint egy hete folynak Budapest belvárosában, 86 napig forog Magyarországon több helyszínen. A filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot választotta.

A film rendezője John Moore, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették. A történet főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney alakít.