Pannát várják a kenguruk

2014-06-05 07:00:00 V.J.

hírkép

15 évesen még nem mindig tudja az ember, hogy merre induljon el. Vannak azonban kivételek. Kazi Panna számára soha nem volt kétséges, hogy a kifutók és a divat világa számára a legvonzóbb.



A fotók alapján minden adottsága meg is van hozzá. Zöld szem, szőkésbarna haj és határozott egyéniség.

Bár még ma is csak gimnazista, de már ötévesen elhatározta, hogy modell lesz. A terveket pedig illik megvalósítani. Panna az interneten jelentkezett a Diamond Models válogatására és - bár csak nemrég indult el a rivalda felé - már most is rengeteg barátra lelt a modellányok között. Imádja a decens divatot, Guccit, a sportot és az akrobatikus táncot, de a leginkább a jó hangulatot.

A példaképe Palvin Barbara, az egyik legkeresettebb magyar szupermodell. Mint mondja, olyan célokat kell kitűzni, amiket nehéz megvalósítani, de szerintünk ez menni fog. Legfőbb vágya Ausztrália, elvégre odajutni is csak elhatározás kérdése. Panna pedig igazán elhatározós típus. Azt is elhatározta, hogy pszichológus lesz, de hosszas analízis után úgy döntött: a divat világa sem lehetetlen. Lehet, hogy minden összejön és sikeres lélekbúvárként töri majd össze a férfiszíveket az erszényesek világában?