Tangsben parádézott a magyar szupermodell

2012-04-22 09:18:00 szorenyi.p

hírkép

Ötször vonult a kifutóra Panajoth Dávid a Tangs divatmárka show-ján Kuala Lumpurban. A magyar sztármodell, csak a Világszám olvasóinak, képbe hozza a japán divatház különlegességét.



A Tangs egy japán divatmárka, amely az elmúlt években tört be a maláj és a szingapúri piacra. Kinálatuk széles, a sportostól a high-fashionig terjed.  A divatbemutatót egy rendkívül elegáns óriási bevásárlóközpontban rendezték meg. Helyi és külföldi modellek léptek fel. A hazaiak közül itt volt az egyik legnagyobb sztár Wilson Tan Siong Ping, aki az év topmodellje volt Malajziában.

Dávid ötször került a kifutóra, sportos ruhákat mutatott be. Ez azt jelentette, hogy nagyon sok munkát bíztak rá, így csak a Világszám kedvéért csinált néhány gyors fotót, hiszen semmire sem volt ideje. Pontosabban végig a munkára koncentrált.

A bemutató után állófogadás és tv-interjúk. Itt Dávid a helyes étkezésről és a rendszeres sportolásról beszélt, majd hozzátette: "nem lehet mindenki tökéletes a világon, elég ha a modellek azok". Ez az Dávid, fő az önbizalom!