A magyar Barney Stinson

2014-05-30 07:00:00 tiszai

hírkép

A 26 éves Smikál Attila szívesen dolgozna színészként vagy akár rendezőként. Ehhez jó alapnak tekinti a modellkedést, amire szintén úgy tekint, mintha színészet lenne, egy kattintás erejéig.



Attila gyerekkorában rendkívül visszahúzódó és félénk személyiség volt. Miután rájött, hogy a médiában, a színpadon, vagy a televízióban nagyon szívesen szerepelne, tudta, hogy le kell győznie a gátlásait. Ebben segített neki rengeteget a modellkedés, amit öt éve kezdett az Oktogon Tánc Centrum modelliskolájában. A Diamond Models RiverCast-nál készült portfóliója a második profi fotósorozat róla.

Attilát a legjobban a filmek érdeklik. Rengeteg sorozatot, filmet látott már, és akár órákon keresztül is tudna róluk beszélni. A fiatal srác elárulta, hogy nem igen hallgat zenét, mivel rá a filmek vannak olyan hatással, mint másra a zene. A filmzenéket viszont nagyon szereti.

A filmekhez tehát mély kapcsolat fűzi Attilát. Szerepelt a Made in Hungariában statisztaként, illetve nagyon szeretne szinkronhangként közreműködni filmekben. Elmondása szerint rengeteg hangot tud utánozni.

Rendezőként egy misztikus thrillert rendezne, mert szerinte erre van manapság igényük az embereknek. De egy régebbi filmet nem alkotna újra, ha az eredetije elég jó volt. Hiszen minek újrafilmezni azt, ami már egyszer siker volt?

Moziba egyedül is szívesen jár, de mindig örül a hölgy társaságnak. Természetesen akkor is, ha nem moziról van szó.